четверг, 28 июня 2012 г.

Як перевірити довіру до компанії в Україні?
 

Вивчення фінансового стану компаній, в державних установах, щоб отримати важливу інформацію про поточну і минулу діяльність, збір інформації про ділові контакти, участь в галузевих асоціаціях, або ж отримати іншу інформацію із законних джерел, виявлення будь-яких можливих ризиків з метою запобігання втрат викликаних шахрайськими фінансовими партнерами.

Єдиний державний реєстр http://irc.gov.ua/ua/Poshuk-v-YeDR.html
Найпростіший спосіб перевірити надійність українських партнерів є отримання виписки з Єдиного державного реєстру. Отримання інформації з JPR відбувається на підставі письмового запиту і є платним. Такий запит може бути подано як громадянином України, а також іноземцем. Ціна такої послуги становить 51 гривню (3,40 грн додатково для кожної сторінки витягу). Існує також можливість отримати відомості через Інтернет або по звичайній пошті, але практика показує низьку ефективність цієї форми спілкування. Варто зазначити, що передача інформації, отриманої в JPR третім особам з метою прибутку забороняється.
Єдиний державний реєстр включає в себе таку інформацію про підприємців, як ідентифікаційний код і назва, рік створення, контактні дані, ім"я президента і засновника економічної діяльності, спільно з територіальними власності, правова форма, сектор економіки, і т.д.

Національний реєстр судових рішень
Ви також можете ознайомитися інших загальнодоступних даних, наприклад, інформацію про судові справи, в яких компанія бере участь, характер та обсяг ризиків, які можуть виникнути для компанії в разі втрати цього процесу. Ви також можете прочитати попередні рішення суду, який визначив компанія має на своєму рахунку. Ці дані в Державному реєстрі судових рішень. Якщо бізнес з обмеженою відповідальністю, інформацію про фінансовий стан можна перевірити на веб-сайті www.smida.gov.ua

Незалежна перевірка надійності підрядника може бути неефективним. Таким чином, все більш і більш поширеним в рев українських компаній, що надають послуги з перевірки підприємців.


Для отримання інформації про компанію в Україні телефонуйте +380672876075, +380991319031

Комментариев нет: